Laurens Trimpe

Uw strategische opleidingspartner voor innovatieve organisaties

Service Design is een essentiële vaardigheid is voor de nieuwe generatie professionals die de mogelijkheden van technologische vooruitgang gaan vertalen naar succesvolle ondernemingen. Als Service Design consultant en trainer help ik deze professionals door het organiseren van Service Design opleidingen en co-creatieve evenementen.

LAURENS TRIMPE


Sinds 2005 heb ik als zelfstandige creatieve communicatiestrateeg meer dan 40 organisaties geholpen met het ontwikkelen van corporate communicatie, marketingcampagnes en nieuwe online tools. Naarmate de digitale revolutie zich voltrok, merkte ik hoe productontwikkeling en marketing steeds nauwer verbonden werden. Conventionele marketing- productontwikkelmethodes waren niet langer voldoende om een dienst te laten excelleren. Het was tijd voor een nieuwe manier van werken, een methode waarin een verbonden visie op het ontwikkelen van klantbelevingen centraal staat.Toen ik in 2014 in aanraking kwam met Service Design, vielen de stukje op hun plek. Service Design biedt een canvas voor het ontwerpen uitzonderlijke klantervaringen, in co-creatie met alle stakeholders. Service Design zorgt voor een prettige, natuurlijke verbinding tussen mensen en merken. Bovendien verbetert deze methode de samenwerking tussen creatieve en technologische professionals die de dienst mogelijk maken.

Sinds 2016 verzorg ik trainingen in Service Design. Deze educatieve organisatie floreert en heeft inmiddels een betrokken community van getalenteerde Service Designers bijeengebracht. Hiernaast ben ik als Service Designer consultant werkzaam voor diverse organisaties in de Medische Sector, gemeentelijke overheden en het MKB.

 
 

EEN BIJZONDERE EN CREATIEVE LOCATIE


Laat u verrassen door onze indrukwekkende opleidingsruimte. De omvangrijke workshopruimte is voorzien van meer dan 50m2 whiteboards, ideaal voor co-creatie sessies met teams tot 25 mensen. In een plantrijke omgeving,vol kunst en prachtige lichtinval, is het een prettige om je Service Design meester te maken. Er is ruimte voor breakout sessies, goede koffie en een heerlijke middaglunch voor een betaalbare prijs.

Bezoek adres:
Freedomlab Campus
Plantage Middenlaan 62
1018 DH, Amsterdam
mobiel: +31 (0) 6 22 51 00 81
e-mail: laurens@trimpe.nl